IMG_1016

Újabb erősítés a TruTax-nél

Nagy örömünkre szolgál, hogy Laczkó Kitti csatlakozott a csapatunkhoz, és hogy elmélyült tudásával tovább erősíti a szakmai gárdánkat. Kitti szakmai hátteréről az alábbi bemutatkozása ad bővebb információt.

A közgazdasági diplomám megszerzését követően a Nemzeti Adó- és Vámhivatalba adtam be elsőként a pályázatomat, melynek tájékoztatási részlegén eltöltött 7 évem során sikerült komoly tapasztalatot szereznem elsősorban a magánszemélyek adókötelezettségét érintő problémák megoldásában. Általános adójogi tanácsadást nyújtottam a személyi jövedelemadó, társadalombiztosítási járulék, szocho, vagyonszerzési illeték és KATA adónemek vonatkozásában nagyrészt magánszemély adózóknak, kisvállalkozóknak.

Az adóhivatalban fontosnak tartják, hogy az ügyintézők folyamatos képzésben részesüljenek, mely képzési programokba nagy örömömre, idővel engem is bevontak, és lehetőségem nyílt éveken keresztül szakmai előadások megtatására is.

A NAV-nál megszerzett erős alapokat a Saldo Zrt-nél fejlesztettem tovább, ahol belekóstolhattam a publikálás világába is; számos újságcikk megírásában vettem részt a társaság saját kiadványaiban, és egy szakmai könyv társszerzője is lehettem. Szakterületem továbbra is a magánszemély adózókat érintő adókötelezettégek teljesítése volt, ezúttal leginkább kifizetői/munkáltatói oldalról.

A TruTax-et azért választottam, mert az adótanácsadó szakképesítés megszerzését követően olyan adótanácsadó cégnél képzeltem el a jövőmet, ahol átfogóan kell egy adózási probléma megoldásán gondolkodni, és ahol nem „szakosítják” a tanácsadókat. Fontosnak tartom, hogy egy adótanácsadó amennyire csak lehet, az adóztatás minden ágában elmélyült ismerettel rendelkezzen.

Örülök, hogy a TruTax csapat részévé válhattam, mert elhivatott kollégák körében a jogkövető magatartást szem előtt tartva, mindig a legoptimálisabb – és nem feltétlenül a leggyorsabb – megoldás megtalálása a cél; így tiszta lelkiismerettel tudok az ügyfeleink, és az ellenőrző hatóság szemébe is nézni.

Tags: No tags