Személyes bemutatkozás

Laczkó Kitti vagyok a TruTax adótanácsadója. Több mint 10 éves szakmai tapasztalatom első 7 évében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tájékoztatási részlegét erősítettem. Ez idő alatt sikerült olyan kapcsolatrendszert felépítenem, mely megalapozta a későbbi eredményes együttműködést is szakmai téren.

Az adóhatósági éveket követően, adótanácsadó cégek munkatársaként belekóstoltam a publikálás világába, rendszeresen írtam/írok szakmai témájú cikkeket, és egy szakkönyv társszerzője is vagyok.

A TruTax-et azért választottam, mert olyan adótanácsadó cégnél képzeltem el a jövőmet, ahol átfogóan kell egy adózási probléma megoldásán gondolkodni, és ahol nem „szakosítják” a tanácsadókat. Fontosnak tartom, hogy egy adótanácsadó amennyire csak lehet, az adóztatás minden ágában elmélyült ismerettel rendelkezzen.

Célom a jogkövető magatartást szem előtt tartva, mindig a legoptimálisabb – és nem feltétlenül a leggyorsabb – megoldás megtalálása; így tiszta lelkiismerettel tudok az ügyfeleink, és az ellenőrző hatóság szemébe is nézni.

blank

Eddigi feladataim során az alábbi területeken szereztem tapasztalatot a teljesség igénye nélkül:

blankValamennyi főbb adónem, és a legtöbb egyéb kisadó tekintetében adójogi állásfoglalás készítése
blankNemzetközi adózást érintő kérdések (illetőségvizsgálat, jövedelemadók és társadalombiztosítás) megválaszolása
blankDolgozói juttatási csomagok összeállítása, kész csomagok adójogi vizsgálata
blankTeljes transzferár dokumentáció készítése
blankCégcsoport átstrukturálásban/megszüntetésben való részvétel
blankAdójogi átvilágításban való részvétel
blankKKV minősítés elvégzése, kapcsoltság vizsgálat
blankMagánszemélyek külföldről származó és/vagy egyes külön adózó jövedelmeinek megállapítása, bevallási teendőkben segítségnyújtás.
Shopping Basket
hu_HUHungarian