Társadalmi felelősségvállalás

A víziónknak és az általunk képviselt értékeknek megfelelően minden ügyfél és ügy esetében különös jelentőséggel bír számunkra, hogy valódi segítséget nyújtsunk szakmai és emberi értelemben is. Tudatában vagyunk annak, hogy adótanácsadóként nem csak száraz jogszabályokkal és számokkal dolgozunk, hanem hús-vér emberekkel, konkrét élethelyzetekkel és megoldásra váró problémákkal.

Emiatt is fontos számunkra, hogy olyan projektek és ügyek mögé tudjunk beállni, melyek a csapatunk tagjainak személyiségével és értékeivel összeegyeztethetők. Ebből adódóan egyrészt különböző szervezeteket pro bono alapon segítünk adótanácsadási szolgáltatásainkkal, természetesen továbbra is a tőlünk megszokott megbízható és magas szintű szakértelem mellett. Másrészt különféle civil szervezeteket szoktunk támogatni pénzbeli és tárgyi adományokkal.

Ugyanakkor azt is gondoljuk, hogy ezek az együttműködések és adományok mindkét oldal számára win-win szituációt jelentenek. Ugyanis mi ugyanúgy növekszünk, gyarapodunk további élményekkel, tudással és tapasztalatokkal, amiket az életben és a szakmánkban is kamatoztatni tudunk.

pro bono
Unicef_logó

UNICEF

Magyarországon az UNICEF azon dolgozik, hogy kulturális, sport és egyéb eseményeket, programokat szervezzenek hátrányos helyzetű magyar gyerekeknek. Az események, programok célja, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek lelkileg megerősödjenek és ellenállóbbakká váljanak az élet kihívásaival szemben. A TruTax adószakértői pro bono adótanácsadás keretében ebben segítik és támogatják munkájukkal az UNICEF magyarországi alapítványát.

Ukrán helyzet

Megrendülve és a szívünkben fájdalommal követjük az Ukrajnában kialakult helyzetet. Nációtól függetlenül mindazokkal együtt vagyunk lélekben, akik akaratukon kívül keveredtek bele ebbe az értelmetlen szituációba és a háború ellen vannak.

A TruTax munkatársai személyesen és céges szinten is támogatják ezeket az embereket közvetlenül és az UNICEF-en keresztül is pénzbeli és tárgyi adományokkal. Azok, akik szintén szeretnének adományokkal segíteni, a TruTax honlapján megtalálják az adományozás adózási aspektusairól korábban írt összefoglalónkat magyar és angol nyelven is.

6_adományozás és adózás
téli adócsomag

Karácsony - 2023

A TruTax minden évben karácsonykor támogat különböző civil szervezeteket. 2023-ban a választásunk a Piros Orr Bohócdoktor Alapítványra esett. Ezen szervezetet anyagi juttatásban részesíttettük. Bízunk benne, hogy adományunkkal esélyt adtunk a rászoruló gyermekek számára, hogy az ünnepi időszak kellemesen teljen.

Shopping Basket
hu_HUHungarian