TruTax bemutatkozás

A TruTax egy független boutique adótanácsadó cég, amely azzal a céllal jött létre, hogy személyre szabott, gyakorlatias és magas minőségű adótanácsadási szolgáltatásokat biztosítson magánszemélyek és különböző méretű vállalkozások számára.

A több évtizedes, átfogó szakmai tapasztalatunkkal ügyfeleinket abban segítjük, hogy egyrészt a sztenderd adózási folyamatokat biztonságossá és kockázatmentessé tegyék, másrészt hogy az adózás területén rejlő megtakarításokat azonosítsák és kihasználják.

VÍZIÓNK_TC-059

Víziónk

Jövőképünk két, egymással szorosan összefüggő elemből áll:

trusted advisor szerepkör elérése és fenntartása az ügyfeleknél a megbízhatóság, a lojalitás és a magas szintű szakértelem folyamatos biztosítása mellett

szakmai műhely kialakítása a munkatársak, valamint a partnerek körében azzal a céllal, hogy egyéni és szervezeti szineten minél szélesebb tudás alakuljon ki

Céljaink

A jövőképünk elérése érdekében a következő célok gyakorlati megvalósítását tűztük ki magunk elé:

teljes körű, személyre szabott szolgáltatásnyújtás

tanácsadás, implementálás, utánkövetés, azaz a teljes munkafolyamat menedzselése

személyes egyeztetések előtérbe helyezése, folyamatos kapcsolattartás az ügyféllel

gyors, lényegre törő és gyakorlatias válaszadás

magas szintű és naprakész szakértelem biztosítása

a munkatársaink egyéni céljainak és személyes fejlődésének támogatása, valamint stratégiaalkotásba és termékfejlesztésbe történő bevonása

családias munkahelyi légkör kialakítása és fenntartása

CÉLJAINK_TC-094
ÉRTÉKEINK_TC-074

Értékeink

Trusted, Responsive, Unique, azaz megbízható, rugalmas, egyedi – ezek azok az értékek, melyeket a TruTax független adótanácsadó cég képvisel.

Megbízható: a magas szintű szakértelműnk, kiemelkedő üzleti etikai hozzáállásunk és problémamegoldó képességünk a záloga annak, hogy ügyfeleink megbízható partnerként tekintenek ránk.

Rugalmas: a teljes tanácsadási folyamatunk során az az elsődleges szempont, hogy az ügyféligényekre a lehető legrugalmasabban reagáljunk, legyen szó díjszabásról, határidőről, ügyfélkommunikációról, vagy a munkafolyamat menedzseléséről.

Egyedi: a sokéves szakmai tapasztalatunk, valamint a szakmai tudásunk folyamatos fejlesztése eredményeként egyedi szemléletmóddal és gyakorlatias megoldásokkal segítjük ügyfeleinket.

Shopping Basket
hu_HUHungarian