TruTax bemutatkozás

A TruTax egy független boutique adótanácsadó cég, amely azzal a céllal jött létre, hogy személyre szabott, gyakorlatias és magas minőségű adótanácsadási szolgáltatásokat biztosítson magánszemélyek és különböző méretű vállalkozások számára.

A több évtizedes, átfogó szakmai tapasztalatunkkal ügyfeleinket abban segítjük, hogy egyrészt a sztenderd adózási folyamatokat biztonságossá és kockázatmentessé tegyék, másrészt hogy az adózás területén rejlő megtakarításokat azonosítsák és kihasználják.

VÍZIÓNK_TC-059

Víziónk

Jövőképünk két, egymással szorosan összefüggő elemből áll:

blanktrusted advisor szerepkör elérése és fenntartása az ügyfeleknél a megbízhatóság, a lojalitás és a magas szintű szakértelem folyamatos biztosítása mellett

blankszakmai műhely kialakítása a munkatársak, valamint a partnerek körében azzal a céllal, hogy egyéni és szervezeti szineten minél szélesebb tudás alakuljon ki

Céljaink

A jövőképünk elérése érdekében a következő célok gyakorlati megvalósítását tűztük ki magunk elé:

blankteljes körű, személyre szabott szolgáltatásnyújtás

blanktanácsadás, implementálás, utánkövetés, azaz a teljes munkafolyamat menedzselése

blankszemélyes egyeztetések előtérbe helyezése, folyamatos kapcsolattartás az ügyféllel

blankgyors, lényegre törő és gyakorlatias válaszadás

blankmagas szintű és naprakész szakértelem biztosítása

blanka munkatársaink egyéni céljainak és személyes fejlődésének támogatása, valamint stratégiaalkotásba és termékfejlesztésbe történő bevonása

blankcsaládias munkahelyi légkör kialakítása és fenntartása

CÉLJAINK_TC-094
ÉRTÉKEINK_TC-074

Értékeink

Trusted, Responsive, Unique, azaz megbízható, rugalmas, egyedi – ezek azok az értékek, melyeket a TruTax független adótanácsadó cég képvisel.

Megbízható: a magas szintű szakértelműnk, kiemelkedő üzleti etikai hozzáállásunk és problémamegoldó képességünk a záloga annak, hogy ügyfeleink megbízható partnerként tekintenek ránk.

Rugalmas: a teljes tanácsadási folyamatunk során az az elsődleges szempont, hogy az ügyféligényekre a lehető legrugalmasabban reagáljunk, legyen szó díjszabásról, határidőről, ügyfélkommunikációról, vagy a munkafolyamat menedzseléséről.

Egyedi: a sokéves szakmai tapasztalatunk, valamint a szakmai tudásunk folyamatos fejlesztése eredményeként egyedi szemléletmóddal és gyakorlatias megoldásokkal segítjük ügyfeleinket.

Shopping Basket
hu_HUHungarian