TruTax bemutatkozás

A TruTax egy független boutique adótanácsadó cég, amely azzal a céllal jött létre, hogy személyre szabott, gyakorlatias és magas minőségű adótanácsadási szolgáltatásokat biztosítson magánszemélyek és különböző méretű vállalkozások számára.

A több évtizedes, átfogó szakmai tapasztalatunkkal ügyfeleinket abban segítjük, hogy egyrészt a sztenderd adózási folyamatokat biztonságossá és kockázatmentessé tegyék, másrészt hogy az adózás területén rejlő megtakarításokat azonosítsák és kihasználják.

portre-22-2

Víziónk

Jövőképünk két, egymással szorosan összefüggő elemből áll:

trusted advisor szerepkör elérése és fenntartása az ügyfeleknél a megbízhatóság, a lojalitás és a magas szintű szakértelem folyamatos biztosítása mellett

szakmai műhely kialakítása a munkatársak, valamint a partnerek körében azzal a céllal, hogy egyéni és szervezeti szineten minél szélesebb tudás alakuljon ki

Céljaink

A jövőképünk elérése érdekében a következő célok gyakorlati megvalósítását tűztük ki magunk elé:

teljes körű, személyre szabott szolgáltatásnyújtás

tanácsadás, implementálás, utánkövetés, azaz a teljes munkafolyamat menedzselése

személyes egyeztetések előtérbe helyezése, folyamatos kapcsolattartás az ügyféllel

gyors, lényegre törő és gyakorlatias válaszadás

magas szintű és naprakész szakértelem biztosítása

a munkatársaink egyéni céljainak és személyes fejlődésének támogatása, valamint stratégiaalkotásba és termékfejlesztésbe történő bevonása

családias munkahelyi légkör kialakítása és fenntartása

Trutax céljaink
Trutax értékeink

Értékeink

Trusted, Responsive, Unique, azaz megbízható, rugalmas, egyedi – ezek azok az értékek, melyeket a TruTax független adótanácsadó cég képvisel.

Megbízható: a magas szintű szakértelműnk, kiemelkedő üzleti etikai hozzáállásunk és problémamegoldó képességünk a záloga annak, hogy ügyfeleink megbízható partnerként tekintenek ránk.

Rugalmas: a teljes tanácsadási folyamatunk során az az elsődleges szempont, hogy az ügyféligényekre a lehető legrugalmasabban reagáljunk, legyen szó díjszabásról, határidőről, ügyfélkommunikációról, vagy a munkafolyamat menedzseléséről.

Egyedi: a sokéves szakmai tapasztalatunk, valamint a szakmai tudásunk folyamatos fejlesztése eredményeként egyedi szemléletmóddal és gyakorlatias megoldásokkal segítjük ügyfeleinket.

Shopping Basket
error: Védett tartalom!!
hu_HUHungarian