Unicef_logó

UNICEF – TruTax pro bono adótanácsadás

A víziónknak és az általunk képviselt értékeknek megfelelően minden ügyfél és ügy esetében különös jelentőséggel bír számunkra, hogy valódi segítséget nyújtsunk szakmai és emberi értelemben is. Tudatában vagyunk annak, hogy adótanácsadóként nem csak száraz jogszabályokkal és számokkal dolgozunk, hanem hús-vér emberekkel, konkrét élethelyzetekkel és megoldásra váró problémákkal.

Emiatt is fontos számunkra, hogy olyan projektek és ügyek mögé tudjunk beállni, ami a csapatunk tagjainak személyiségével és értékeivel összeegyeztethető. Így amikor felmerült annak lehetősége, hogy az UNICEF Magyarország mindennapi működését támogathatjuk adózási oldalról, gondolkodás nélkül igent mondtunk.

Mivel az UNICEF küldetésével és tevékenységével maximálisan azonosulni tud az egész TruTax csapat, ezért úgy döntöttünk, hogy mindezt pro bono alapon tesszük, természetesen továbbra is a tőlünk megszokott megbízható és magas szintű szakértelem mellett. Ugyanakkor azt is gondoljuk, hogy ez az együttműködés mindkét oldal számára win-win szituáció lesz. Ugyanis mi ugyanúgy növekedni, gyarapodni fogunk további élményekkel, tudással és tapasztalatokkal, amiket az életben és a szakmánkban is kamatoztatni tudunk.

Ezt a tevékenységünket pedig tovább szeretnénk majd bővíteni a jövőben. Így ahogy növekszik a csapatunk, annál több időt és energiát szeretnénk fordítani ehhez hasonló együttműködésekre és projektekre.

Tags: No tags